5×11 E11F bestaat 5 jaar!

𝟱𝘅𝟭𝟭🥂
𝟲,𝟳 𝗲𝗻 𝟴 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝘃𝗶𝗲𝗿𝘁 𝗘𝟭𝟭𝗙 𝗵𝘂𝗻 𝟱 𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴 𝗷𝘂𝗯𝗶𝗹𝗲𝘂𝗺🥰
Team E11F bedankt hun gasten voor het vertrouwen in E11F, ze hopen nog vele jaren alle gasten met open armen te mogen ontvangen! Het 5 jarig bestaan wil E11F daarom graag met jullie vieren! Op 6,7 en 8 oktober serveren wij een speciaal 5 gangen verrassingsmenu, met amuses en aperitief van het huis á €55,- p.p. Wilt u dit jubileum graag met ons vieren en komen genieten van ons 5 gangen verrassingsmenu? Reserveer dan tijdig uw plekje!
Bel: 077 737 0031
mail: info@restaurant-e11f.nl
 
𝕰𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖊𝖊𝖓𝖘 5 𝖏𝖆𝖆𝖗 𝖌𝖊𝖑𝖊𝖉𝖊𝖓….
Als jonge ondernemer startte Rob vanuit zijn droom ‘n eigen restaurant, ondersteund door Linda en zijn naasten. Linda volgde de studie” sociale studies”. Daarnaast werd alle tijd van hen samen in E11F besteed. Dit heeft er ook uiteindelijk toe geleid dat Rob en Linda samen eigenaar van E11F werden. Rob is Chef in hart en nieren en Linda haar sociaal/zorg hart komt dagelijks nog van pas, samen zorgen ze ervoor dat alles binnen E11F in zo goed mogelijke banen wordt geleidt. 5 jaar met hart en ziel hebben ze samen met ‘t team gewerkt om E11F op z’n best op de kaart te zetten. Ze zijn intens dankbaar en trots waar onze onderneming nu 5 jaar later mag staan.
 
De afgelopen jaren waren welbewogen. In het ondernemerschap werden ze enorm uitgedaagd om ondanks de omstandigheden een succesvol restaurant te kunnen runnen. De Corona- periode kwam na 1,5 jaar de wereld in. Restaurant E11F moest sluiten, ze bouwde het restaurant om tot een take-away paleis. In de regio Peel en Maas en omstreken bezorgde E11F in het rond. Deze hele organisatie en andere manier van werken bracht hen veel creativiteit en passie voor het vak. Door een positieve motivatie en het denken in mogelijkheden kwamen ze van de overlevingsmodus in de ondernemingsmodus terecht. E11F bleef ondanks deze bijzondere tijd gezond en stabiel en groeide stapsgewijs door. De gastenkring en het team maakte een mooie groei door. E11F creëerde z’n eigen identiteit, die in het restaurant tot op ons bordje te herkennen is.
 
Als kers op de taart mocht E11F in 2022 op 2 november de Ondernemersprijs en Publieksprijs van de gemeente Peel en Maas in ontvangst nemen. Dit was een enorme beloning voor heel team E11F, wat dag en nacht kei hard werkt om de beste E11F’s versie te mogen zijn. Ze kijken hier onwijs trots op terug. Tot op heden blijven ze zich iedere dag uitdagen om creatieve vernieuwingen te realiseren, en om al het goede vast te houden. Kwaliteit en aandacht voor het vak vinden zij zeer belangrijk. Rob en Linda willen alle teamleden bedanken voor hen betrokkenheid en enorme inzet, zonder hen gaat het E11F’s feestje niet door!❤
 

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.