Diner Restaurant E11F

Diner menu en shared dining

In de avond kunt u vanaf 17:00 uur terecht bij ons restaurant in Panningen. Bekijk onze dinerkaart, met originele à la carte gerechten.

Onze kaart is seizoensgebonden en sluit zich aan op internationale foodtrends. Onze keuken heeft een no-waste beleid. We zijn daarom duurzaam in omgang met onze producten. Heeft u een allergie of dieetwens geef dit bij uw reservering aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden! Of ga voor het gezellige shared dining concept met ons Belaef E11F menu.

Verrassingsmenu

Wilt u zich volledig laten verrassen door de passie van onze keuken? Dan raden wij u aan om voor ons verrassingsmenu te gaan, dit kan van 3 t/m 6 gangen. Dit is een wisselend menu, wat geïnspireerd wordt door internationale foodtrends en seizoensgebonden is. Onze koks komen hun smaaksensaties graag aan tafel uitleggen. De bediening helpt u met oprecht gastheerschap. E11F Belaef ‘t zelf!

Groepen

Wij hanteren vanaf 10 personen een groepsmenu keuze. U kunt uit onderstaande opties kiezen:

Optie 1: Belaef E11F  4-gangen shared dining menu
De aanrader bij groepen! De voorgerechtjes en de soep wordt per persoon op tafel geserveerd. De hoofdgerechten en nagerechten worden in shared dining vorm op tafel geserveerd. Er is voor ieder wat wils en er kan genoten worden van de ultieme E11F beleving. U kunt aangeven of u dit met of zonder ossenhaas wilt bestellen.

Optie 2: Verrassingsmenu 3/4/5/6 gangen
Wilt u uw oprecht laten verrassen en uw smaakpapillen een feestje laten vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier weet ons keukenteam wel raad mee. Wij kunnen uiteraard rekening houden met allergieën en dieetwensen. Wel blijft dit menu een verrassing! U kunt kiezen of u voor 3/4/5/6 gangen gaat.

Optie 3: Doorgeven keuzes van de kaart
Dit betekent dat u vooraf keuzes van de á la cart gerechten van de kaart van alle personen in één mail aan ons doorgeeft. 

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.