Over ons

In 2018 opende Restaurant E11F de deuren, in hartje Panningen, aan de Raadhuisstraat 11. Waar wij eten en drinken voor u een echte beleving laten zijn. In onze moderne ambiance kunt u bij ons sfeervol genieten van verrassende gerechten met extra aandacht voor mooie ingrediënten. Graag presenteren wij onze creatieve lunch- High Tea of dinergerechten met oprecht gastheerschap. Vanuit het hart en met passie, beleaf ’t zelf!

De woorden van de gast

Travellers Choice Award
In 2021 en 2022 werd E11F bekroond met de Travellers Choice Award van Tripadvisor. Restaurant E11F viel op door de geweldige service en gast ervaringen. Deze titel houdt in dat E11F tot de top 10% restaurants wereldwijd behoord. Wij zijn dankbaar voor dit resultaat!

HIT Award
In 2022 was E11F genomineerd voor de HIT Award; Horeca Inspiratie Trofee (Limburg/Belgisch Limburg). De inspiratieprijs stond in teken van het binnenhalen, boeien, binden en behouden van het personeel. Uiteraard zijn wij super trots op ons team, dat blijft groeien en bloeien. Wij zijn super dankbaar voor dit geweldige compliment en dat wij dit samen mogen bereiken. E11F behaalde de tweede plek tijdens de finale in Maastricht.

Ondernemersprijs en Publieksprijs Peel en Maas
In 2022 werd E11F genomineerd voor de Ondernemersprijs van Peel en Maas. Op 2 november won Restaurant E11F de Ondernemersprijs Peel en Maas 2022. Niet enkel de Ondernemersprijs, maar ook de publieksprijs werd gewonnen door Restaurant E11F. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar voor het behalen van deze prijs.  

Jury oorkonde certificaat

“De twee jonge ondernemers Linda & Rob van restaurant E11F timmeren aan de weg onder het motto, Belaef ‘t zelf. Ze tonen een enorme passie voor hun vak en schrijven GASTEN dus echt met hoofdletters. Ze verwennen de mensen aan hun tafeltjes met oprecht plezier en dat voel je! Er is veel aandacht voor sfeer en bovenal zijn de gerechten die ze serveren een feestje op het bord. Alles home-made met producten van het seizoen, creatief, kleurrijk en onderscheidend, waarbij de culinaire trends ook internationaal worden gevolgd. Linda en Rob zijn zich zeer bewust van het belang van een goed team en investeren hierin vanuit hun eigen visie op personeel, die aansluit bij de aandacht die ze ook hebben voor hun gasten. Er is ruimte voor persoonlijke groei, aandacht voor balans tussen werk en privé incl. een fijne werksfeer en een respectvolle omgang met elkaar. Zo wordt er duurzaam omgegaan met personeel, maar er is tevens aandacht voor duurzaamheid door een no-waste beleid in de keuken en het inzetten op energiebesparende maatregelen. Door ook in de corona periode het personeel te blijven binden, is een groot horeca risico-personeelsgebrek omgezet in kansen. Dat is echt een verdienste van de ondernemers van E11F, die zelf de knop wiste om te zetten en bleven denken in mogelijkheden. Rob en Linda staan voor gastvrijheid en kwaliteit.”

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.