Babyshower in Panningen

Verras jou ‘Mommy 2B’ met onze Babyshower High Tea! Dé nr. 1 activiteit om de toekomstige baby mama te verrassen! Wilt u uw zwangere vriendin, zus of dochter helemaal in het zonnetje zetten en dit samen met haar vieren? Jullie baby mama zal enorm verrast zijn en zich gesteund voelen tijdens haar zwangerschap.

U kunt bij de reservering het geslacht van de baby doorgeven, mocht u dit willen. Dan zorgen wij ervoor dat onze hapjes in het roze, blauw of juist in beide kleuren gaan stralen. We hebben de tafel ook in Babyshower stijl versierd. Wilt u daar zelf nog versiering aan toevoegen? Communiceer dit gerust met ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Jouw High Tea Babyshower reserveren kan van 14:00 tot 16:00 uur of van 14:30 tot 16:30 uur.

High Tea Babyshower

Onze High Tea Babyshower wordt natuurlijk baby mommy proof geserveerd! We beginnen met een soepje van het moment, focaccia brood met kruidenboter en diverse belegde broodjes. Hierna komen we met vele hartige hapjes en heerlijke seizoensgebonden zoetigheden. Volledig in babystijl natuurlijk met roze, blauw of een combi van de kleuren. Inclusief in het arrangement zit 2 uur onbeperkt thee, koffie en water. Allergieën of dieetwensen horen wij graag vooraf bij de reservering! Reserveer nu ook jouw High Tea Babyshower in Panningen voor slechts €27.5 p.p..

U kunt de Babyshower ook bestellen voor thuis. Bestel eenvoudig via onze webshop de ‘Babyshower High Thoes’ en u kunt het komen afhalen voor een geweldige middag aan huis.