Babyshower in Panningen

Verras jou ‘Mommy 2B’ met onze Babyshower High Tea! Dé nr. 1 activiteit om de toekomstige baby mama te verrassen! Wilt u uw zwangere vriendin, zus of dochter helemaal in het zonnetje zetten en dit samen met haar vieren? Jullie baby mama zal enorm verrast zijn en zich gesteund voelen tijdens haar zwangerschap.

U kunt bij de reservering het geslacht van de baby doorgeven, mocht u dit willen. Dan zorgen wij ervoor dat onze hapjes in het roze, blauw of juist in beide kleuren gaan stralen.

We hebben de tafel volledig in Babyshower stijl versierd, de tafel staat helemaal vol met versiering, hapjes, thee en etc. Wilt u eventueel daar zelf nog versiering aan toevoegen? Vragen wij u om hier eerst contact over op te nemen met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. (Confetti is niet toegestaan, wegens vlekken op tafels)

De High Tea Babyshower reserveren kan van 14:00 tot 16:00 uur of van 14:30 tot 16:30 uur.

Tips voor de organisator: Wij willen vragen aan de organisator om aan ons door te geven voor wie de babyshower is georganiseerd, en hoe wij de persoon “mogen ontvangen” bij aankomst. Wij willen graag meewerken om de verrassing zo speciaal mogelijk te laten zijn! Houdt er rekening mee om niet te vroeg met het gezelschap (en zeker niet met de mommy2be) te komen, want dan hebben wij de tafel nog niet babyshower ready, en het allerleukste is om natuurlijk volledig verrast te kunnen worden! Mochten  jullie nog vragen/verzoekjes hebben, stel ze ons gerust! 

Heeft u een allergie of een dieetwens dan horen wij dit z.s.m. graag  van te voren om hier rekening mee te kunnen houden. Gelieve wijzingen/afmeldingen/extra personen min. 24 uur van te voren aan ons doorgeven. Er worden kosten in rekening gebracht wanneer afmeldingen niet min. 24 uur van te voren aan ons is doorgegeven. 

High Tea Babyshower

Onze High Tea Babyshower wordt natuurlijk baby mommy proof geserveerd! We beginnen met een soepje van het moment, focaccia brood met kruidenboter en diverse belegde broodjes. Hierna komen we met vele hartige hapjes en heerlijke seizoensgebonden zoetigheden. Volledig in babystijl natuurlijk met roze, blauw of een combi van de kleuren. Inclusief in het arrangement zit 2 uur onbeperkt thee, koffie en water. Allergieën of dieetwensen horen wij graag vooraf bij de reservering! Reserveer nu ook jouw High Tea Babyshower in Panningen voor slechts €27.5 p.p..

U kunt de Babyshower ook bestellen voor thuis. Bestel eenvoudig via onze webshop de ‘Babyshower High Thoes’ en u kunt het komen afhalen voor een geweldige middag aan huis.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.