Werken bij Restaurant E11F

Wil jij werken in een hecht en gezellig team bij een van de leukste restaurants in Peel en Maas? Dan zit je goed bij Restaurant E11F! Lees hieronder over ons team en waarom jij perfect zal passen binnen ons team. Ben je ook enthousiast? Neem dan contact met ons op en hopelijk zien we je snel voor een bakje koffie!

Team E11F

Team E11F bestaat uit een hechte groep. Waar we elkaar respecteren en accepteren. We geloven in kansen, groei en ontwikkeling en denken altijd in mogelijkheden! Doorgroeimogelijkheden ontstaan uit wederzijds vertrouwen en loyaal werkgeverschap. Wij zetten onze medewerkers graag in hun kracht. Ons restaurant is modern en richt zich op internationale food trends. Het gehele team is betrokken bij de ontwikkelingen van onze onderneming. Samen dragen we dezelfde visie! We blijven innoveren en zorgen voor afwisseling en uitdagingen. Door heldere communicatie met elkaar bouwen we graag aan ons team. Zo bieden we veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Bij Restaurant E11F staan we voor een persoonlijke benadering en kijken we naar de privé wensen van ons personeel. We hebben gezonde werkroosters met gevarieerde werktijden. Zo heb je dus ook af en toe dagdelen vrij! We proberen er altijd voor te zorgen dat er een gezonde werk en privé balans is. Wij bieden veel aandacht aan begeleiding en coaching van leerlingen en stagiaires. Ook zonder ervaring ben je bij ons welkom en geven we je de kans om je binnen E11F te ontwikkelen.

Waarom werken bij E11F?

Solliciteren?

Sollicitatieformulier

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.